Cooking tips sorrentine - Tripe with beans to the Sorrentina
Ingredients:
600 grs. of tripe (already boiled)
100 grs. of bald
2 carrots
700 grs. of white beans
It climbs q.b.
Parmesan cheese
Butter q.b.
Oil
Onion
Parsley
Preparation:
To cut the tripe to striscioline and to make to brown her/it in the butter with the onion and to salt, to unite the tomatoes and the carrots and lasciar to cook mezz'ora. to Add the beans already boiled and a cup of broth. Lasciar to still cook mezz'ora. Finally to add parsley and parmesan cheese.
Benvenuti nel "Museo dell'ospitalità". Il ristorante "'o Parrucchiano", dove la grande tradizione gastronomica è ingrediente saliente per accogliere il nostro cliente.Tel. +39.081.8781321
Il Ristorante “Le Palme”, adagiato nel verde delle colline sorrentine, è una splendida “finestra” sul Golfo di Sorrento e di Napoli. Aperto a pranzo e cena, “Le Palme” è adatto per festeggiare anniversari e matrimoni o semplicemente per trascorrere una giornata, una serata in un'atmosfera luminosa, caliente e rilassante.