Grandmother's recipes Rosaria (his/her grandmother recommends to taste the dishes in company and to accompany her with a glass of wine or liqueur local).
Preparation:
To wash well to love her of it, to dry her and to pit her. After having pitted her, to weigh her and to prepare a quantitative peer of sugar.
To put to love her of it and the sugar in a big jar. To cover her with a veil and to leave her to the sun for 40 days, sometimes turning her.
I spent the 40 days, to prepare l. 0,250 of mixed liqueurs: Rhum, Maraschino, Stregas, Cognac. To cover with the mixture to love her of it and to close her in a closing jar hermetic.
The to love of it you/they can be tasted after a few days.
Benvenuti nel "Museo dell'ospitalità". Il ristorante "'o Parrucchiano", dove la grande tradizione gastronomica è ingrediente saliente per accogliere il nostro cliente.Tel. +39.081.8781321
Il Ristorante “Le Palme”, adagiato nel verde delle colline sorrentine, è una splendida “finestra” sul Golfo di Sorrento e di Napoli. Aperto a pranzo e cena, “Le Palme” è adatto per festeggiare anniversari e matrimoni o semplicemente per trascorrere una giornata, una serata in un'atmosfera luminosa, caliente e rilassante.