Cooking tips sorrentine - Saltimbocca to the sorrentine
Grandmother's recipes Rosaria (his/her grandmother recommends to taste the dishes in company and to accompany her with a glass of wine or liqueur local).
Ingredients:
600 grs. of fettine of calf
250 grs. of bald tomatoes
100 grs. of fiordilatte
80 grs. of butter
60 grs. of raw ham
2 spoons of oil of olive extravergine ½ glass of dry white wine
It climbs q.b.
Pepper q.b.
Grated parmesan cheese
Parsley
Oregano
Preparation:
To make to jump the fettines of calf in oil and butter hot. Meanwhile to prepare a salsina: to make to cook a spoon of the juice of the meat, to add the bald dripped, oregano, parsley and salt (few). to Anoint of butter a “I rotate” and to bathe with some wine, to prepare the fettines of calf and to lean on each of them a slice of ham, a fettina of fiordilatte, a spoon of sauce and the grated parmesan cheese. To bake to 175° for 5 minutes.
Benvenuti nel "Museo dell'ospitalità". Il ristorante "'o Parrucchiano", dove la grande tradizione gastronomica è ingrediente saliente per accogliere il nostro cliente.Tel. +39.081.8781321
Il Ristorante “Le Palme”, adagiato nel verde delle colline sorrentine, è una splendida “finestra” sul Golfo di Sorrento e di Napoli. Aperto a pranzo e cena, “Le Palme” è adatto per festeggiare anniversari e matrimoni o semplicemente per trascorrere una giornata, una serata in un'atmosfera luminosa, caliente e rilassante.