Ingredients:
For I mix him:
Flour
Water
Yeast
It climbs q.b.
For the coverage:
gr. 250 of pulp of tomato
gr. 300 of mozzarella of bufala
Basil
Oil of olive extravergine
To prepare I mix him and to make to leaven him/it 1h.
Meanwhile to prepare sauce of tomato or pomodorini fresh ransom you to fettine. To flatten the pasta and to divide her/it in 4 thin disks; to smear abundantly of tomato and to distribute you the mozzarella cut to dadini.
To put the pizzas in oven to 200 'C and do you her to cook for around 20': to serve you garnish her of fresh basil and to add a thread of oil of olive.
Benvenuti nel "Museo dell'ospitalità". Il ristorante "'o Parrucchiano", dove la grande tradizione gastronomica è ingrediente saliente per accogliere il nostro cliente.Tel. +39.081.8781321
Il Ristorante “Le Palme”, adagiato nel verde delle colline sorrentine, è una splendida “finestra” sul Golfo di Sorrento e di Napoli. Aperto a pranzo e cena, “Le Palme” è adatto per festeggiare anniversari e matrimoni o semplicemente per trascorrere una giornata, una serata in un'atmosfera luminosa, caliente e rilassante.